Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan u van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Adres

Strandpark Duynhille

Oude Nieuwlandseweg 11B
3253 LL Ouddorp
Zuid-Holland
Nederland

Reisinfo

Algemeen

Parkeren

Per vakantieverblijf kunt u één of twee auto's parkeren (verschilt per type) bij uw verblijf. Mocht u met meerdere auto's komen dan is het mogelijk om deze op het parkeerterrein op het park te plaatsen. U mag alleen in de daarvoor bestemde parkeervakken parkeren en niet op het gras of in de bermen.

Openstaande posten

Heeft u een openstaande post, dan dient u dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Indien u het openstaande saldo al aan ons heeft overgemaakt of dit direct gaat doen, dan moet u bij aankomst op de parkreceptie een geldig betalingsbewijs kunnen overleggen (bijv. bankafschrift). Zonder dit betalingsbewijs moet u de openstaande post alsnog ter plaatse betalen.

Serviceset

Voor uw gemak hebben wij een serviceset in uw vakantieverblijf gelegd. Hierin treft u praktische (schoonmaak)artikelen aan.

Bezoekers

Familie en vrienden zijn van harte welkom. Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf te melden bij de parkreceptie. De bezoekersauto kan geparkeerd worden op de algemene parkeerplaats van het park.

Aankomst

Op de dag van aankomst zal uw vakantieverblijf vanaf 15.00 uur gereed zijn. Indien u geen openstaande posten heeft kunt u direct doorrijden naar uw vakantieverblijf. Deze kunt u betreden met een persoonlijke pincode die u reeds ontvangen heeft via een e-mail.

Mocht u vragen hebben, neem dan contact op via telefoonnummer 0031 (0)187 748 002.

Wifi

U kunt de wifi inlogcode vinden op de buitenzijde van het keukenkastje.

Inventaris

In uw vakantieverblijf treft u een complete inventaris aan voor het aantal personen waarvoor het vakantieverblijf is ingericht. 

Glasservies: wijnglazen, limonadeglazen, bierglazen

Pannen: set kookpannen, koekenpan

Serviesgoed: koffiekopjes, koffieschoteltjes, mokken en/of theeglazen, soepkoppen en/of diepe borden, ontbijtborden, grote borden, dessertschaaltjes, schalenset en eierdopjes

Bestek: messen, lepels, vorken, koffielepels en/of theelepels, slacouvert, sauslepel, groentelepels en soeplepel

Overige huishoudelijke artikelenaardappelschilmesje, blikopener, kaasschaaf, kurkentrekker, pannenonderzetter, snijplank, theekan, vergiet, afvalemmer, stoffer en blik, bezem, toiletborstelgarnituur, stofzuiger, dweilstok

In sommige vakantieverblijven is een kinderpakket, wasmachine en wasdroger aanwezig. Deze kunt u vinden in de berging. De sleutel van de berging ligt in een keukenlade. 

Vertrek

Op uw vertrekdag wordt u vriendelijk verzocht uw vakantieverblijf vóór 10.00 uur te verlaten.

Nadat u vertrokken bent, controleert de huishoudelijke dienst uw vakantieverblijf op hygiëne, inventarisgebreken en schade. Deze eindcontrole is de reden dat wij een waarborg in rekening brengen van € 65,-/€ 115,- per vakantieverblijf per periode. Als u het vakantieverblijf achterlaat volgens onze voorschriften en uw IBAN bekend is, maken wij dit bedrag 7 dagen na vertrek naar u over. Als de huishoudelijke dienst (schoonmaak)werkzaamheden moet uitvoeren, wordt (een deel van) de waarborgsom ingehouden. U krijgt hierover schriftelijk bericht.